Type to search

20180417_111646

MAJALAH

Pencinta Kucing @ Pemilik Kucing dijemput dialu-alukan untuk menghantar penulisan berserta foto dengan imej resolusi tinggi ke majalah Haimeow. Sila lihat bahagian Pengalamanku di dalam majalah untuk gaya cerita yang diterima sebelum menghantar idea dan profil anda ke magazine.haimeow@gmail.com. Oleh kerana bilangan penyerahan tinggi, pihak editor akan berusaha sebaik mungkin untuk mengeluarkan idea anda yang diterima.

Jangan lupa menyatakan sekali maklumat dalam format berikut:

Nama Anda:

Tajuk:

Diskripsi Gambar:

Lokasi:

20180417_111751

FOTO

Mahu gambar kucing anda untuk masuk Segmen Klik-Klik. Hantar foto terbaik anda sebagai lampiran kepada magazine.haimeow@gmail.com dengan subjek ‘Klik-Klik’. Jangan lupa memasukkan maklumat dalam format berikut:

Nama:

Umur Si Bulus:

Lokasi:

 

TERMA & SYARAT

Semua foto yang dihantar akan ditayangkan sebelum penerbitan. Semua tajuk dan kapsyen mungkin diedit.

Foto boleh dipotong, diedit, dipertingkatkan untuk memastikan piawaian.

Foto yang tidak memenuhi kriteria penyerahan mungkin ditolak.

Anda bersetuju bahawa semua foto yang diserahkan adalah milik anda dan tidak melanggar mana-mana hak cipta pihak ketiga.

Adam Asia Resources & Haimeow mengekalkan hak untuk menggunakan gambar anda pada mana-mana sifat digital dan bukan digitalnya, termasuk tetapi tidak terhad kepada Haimeow dan laman web gabungan, platform mudah alih dan tablet, serta risalah pemasaran.

Semua foto akan dikreditkan kepada pemilik dengan sewajarnya.

Adam Asia Resources & Haimeow berhak mengubah Terma dan Syarat tanpa memberi notis terlebih dahulu.